Created By:
Anna-Karin Colldén
Member Of Team:
Hi5 for women!
Participating In:
Strong Woman Challenge
Collecting for:
10-dagars träningsutmaning
Kom igen och stöd tjejer,kvinnor,flickor i världen. Vi är ett gäng tjejer och kollegor som normalt inte brukar träna tillsammans. Men nu blir det ändring på det!

Under 10 dagar kommer vi att anta en träningsutmaning samtidigt som vi uppmuntrar er att stödja vår viktiga insamling för kvinnors och flickors rättigheter runt om i världen. Varje krona vi samlar in går till ActionAids viktiga arbete för långsiktig och konkret förändring.
Donate

1,300 kr
Collected

130% 1,000 kr

4
Donations

0
Days left

Recent activity

 • Patrik Hammarsten Patrik Hammarsten Donated 100 kr

 • Hi5 Hi5 Donated 1,000 kr

  Tack för att du ville sprida glädje på hjältarnas hus!

 • Riim Said ActionAid
  Hej Anna-Karin, wow vad du är grym! Varenda krona gör skillnad 💪❤️ Skickar dig massa pepp inför helgen! Tillsammans är vi starka och gör skillnad för kvinnors och flickors rättigheter!

  Bästa hälsningar,
  Riim på actionaid
 • Riim Said ActionAid
  Hej Anna-Karin,
  Så grymt att du har antagit utmaningen med laget Hi5 for women och är med oss i kampen för kvinnors rättigheter. Vi vill skicka dig en stor boost av energi och pepp! Fantastiskt att du redan samlat in 200 kr, detta kommer bidra till stor förändring. Du har satt upp ett mål på 1000 kr! Om du skulle lyckas samla in 1000: - skulle det leda till att kvinnor vi samverkar med kan fortsätta organisera sig i kampen för ett jämställt samhälle. Det skulle också kunna leda till att 2 kvinnor blir utbildade till barnmorskor. Ett livsviktigt uppdrag då det varje dag dör 800 kvinnor i mödradödlighet. Du är fantastisk och tillsammans är vi starka - fortsätt kämpa! Du har 25 dagar kvar att göra skillnad! HEJA HEJA HEJA!

  Kolla in våra insamlingstips på länken: https://www.actionaid.se/strongwomenchallenge/insa...

  Bästa hälsningar
  Riim på ActionAid

 • Louise ActionAid
  Heja dig och Hi5! Ni är helt fantastiska som tillsammans gått ihop och vill göra skillnad. Stort lycka till med utmaningen!
  Om du har några frågor om Strong Women Challenge kan du mejla linnea.sonka@actionaid.org
 • Anna-Karin Colldén Anna-Karin Colldén Donated 100 kr

 • Anna Carlsson Anna Carlsson Donated 100 kr