Jag deltar i Strong Women Challenge för att jag har respekt! För kvinnors rättigheter, för kvinnors rätt till skydd och försvar.

Insamlingen behövs! Var tredje kvinna i världen har utsatts för våld och var tionde flicka i världen för sexuellt våld. I 18 länder besitter män bestämmanderätt över sin fru. Kvinnor utför 66 procent av världens arbete men har i vissa länder inte ens rätt till ägandet av mark.
Donate

2,100 kr
Collected

70% 3,000 kr

5
Donations

0
Days left

Recent activity

 • Riim Said ActionAid
  Hej Frida, wow vad du är grym! Varenda krona gör skillnad 💪❤️ Skickar dig massa pepp inför helgen! Tillsammans är vi starka och gör skillnad för kvinnors och flickors rättigheter!

  Bästa hälsningar,
  Riim på ActionAid
 • Linnea Sonka ActionAid
  Heja dig Frida! Grymt jobbat så här långt. Tänk vilken skillnad du är med och skapar. Vi skickar dig pepp och energi inför en ny vecka fylld utav nya möjligheter! Fortsätt kämpa med din insamling - varje krona gör skillnad.
  Tillsammans tar vi ställning för kvinnor och flickors rättigheter!
  Bästa hälsningar
  Linnéa på ActionAid
 • Linnea Sonka ActionAid
  Hej Frida

  Så grymt att du har antagit utmaningen och är med oss i kampen för kvinnors rättigheter. Vi vill skicka dig en stor boost av energi och pepp! Fantastiskt att du redan samlat in 2100kr, detta kommer bidra till stor förändring. Du har satt upp målet 3000kr. Om du skulle lyckas samla in detta kommer det bidra till att kvinnor vi samverkar med kan fortsätta organisera sig i kampen för ett jämställt samhälle. Det skulle också det kunna leda till att 6 kvinnor blir utbildade till barnmorskor. Ett livsviktigt uppdrag då det varje dag dör 800 kvinnor i mödradödlighet. Det
  Du är fantastisk och tillsammans är vi starka - fortsätt kämpa!

  Kolla in våra insamlingstips på länken: https://www.actionaid.se/strongwomenchallenge/insa...

  Bästa hälsningar
  Linnéa på ActionAid
 • Åsa Fehrm Åsa Fehrm Donated 100 kr

 • Louise ActionAid
  Stort tack för att du gått med i Strong Women Challenge och stärker kvinnor som varje dag outtröttligt kämpar för sina rättigheter genom din insamling! Tillsammans är vi starka!
 • Anonymous User Anonymous User Donated 1,600 kr

  Frida Fehrm Frida Fehrm: Men woooow vilken fredagsgåva! Fan va grymt <33
 • Robin Lindgren Robin Lindgren Donated 100 kr

  Frida Fehrm Frida Fehrm: WOW! Fan vad grym du är Robin <3
 • Märta Jonasson Märta Jonasson Donated 100 kr

  ♀️👊🏻

  Frida Fehrm Frida Fehrm: WOWW! Så grymt stöd Märta <3
 • Frida Fehrm Frida Fehrm Donated 200 kr

  Be the change!!