Getting strong for my sisters!!

Donate
Created By:
Hannah Klein
Participating In:
Strong Women Challenge 2020
Collecting for:
14-dagars träningsutmaning

Getting strong for my sisters!!

35% of women worldwide are exposed to violence and every fifth woman gets raped. THIS HAS TO END!
I've doing ActionAids Strong Women Challenge to raise money to fight for women's safety all over the world. Join the fight -- please donate if you have the means! <3

35 procent av alla kvinnor i världen utsätts för våld och var femte kvinna kommer någon gång att utsättas för våldtäkt. Detta måste få ett stopp!
Därför har jag valt att anta den viktiga träningsutmaningen Strong Women Challenge. På så sätt tar jag ställning tillsammans med ActionAid och tusentals kvinnorättskämpar världen över för att bekämpa mäns våld mot kvinnor. Var med i kampen du också, bidra med en gåva till min insamling! <3

Donate
3,450 kr
173%
0 Days left

Recent activity

 • Linnea Sonka ActionAid
  Än finns det tid kvar! Kampen mot mäns våld mot kvinnor pågår varje dag. Du kan fortsätta samla in viktiga medel via din insamling trots att utmaningen är över. Ditt bidrag kommer göra stor skillnad och ActionAid kan jobba ännu hårdare mot mäns våkd mot kvinnor.

  Det finns också möjlighet att vinna fina priser från samarbetspartners. Exempelvis ett presentkort hos Stronger på ett värde av 1000:-, en snygg Strong Women Challenge t-shirt och konst skapad av Jessica Hallbäck. Läs mer om det här: https://strongwomenchallenge.se/utmaningen/vinn-priser/

  Go go go – Tillsammanas utgör vi en kraft för förändring. Tillsammans står vi upp för rättvisa! Kom igen nu!
 • Anonymous User Anonymous User donated 200 kr

 • Sophia Aizin Sophia Aizin donated 150 kr

  Such an important cause!!! 👏🏻

 • Linnea Sonka ActionAid
  Hannah - Nu är det inte många dagar kvar av din utmaning, grymt jobbat så här långt! Ditt deltagande i Strong Women Challenge bidrar till att vi kan växla upp vårt arbete mot mäns våld mot kvinnor världen över. Några av de saker du är med och bidrar till är att:

  - Vi kan starta fler lokala kvinnogrupper. Dessa grupper möjliggör att kvinnor enklare kan mobilisera sig och stå upp för sina rättigheter tillsammans.
  - Vi kan stötta fler kvinnor genom rättsliga processer.
  - Vi kan växla upp vårt arbete med att påverka politiskaledare till att ta sitt ansvar. Följs de lagar som finns, hur arbetar man förebyggande och behövs det adderas lagar?
  - Vi kan fortsatt bidra med samtalsstöd och bygga upp trygghetsboenden för kvinnor som behövt fly sin situation.
  - Vi kan utbilda fler män och pojkar om mäns våld mot kvinnor och fortsätta arbeta med attitydförändringar.

  Som du vet är det 1 av 3 kvinnor som utsätts för våld under sin livstid. Detta måste få ett stopp! Därför kämpar ActionAid med kvinnor, för kvinnor. Det är en fråga om rättvisa och en kamp för livet som pågår varje dag. Tack för att du är med oss i kampen. Fortsätt pusha för din insamling in i det sista, för varje krona gör skillnad!
  GO GO GO – Tillsammans är vi starka!

  Vänligen
  Linnéa Sonka
  ActionAid
 • Jennifer Chow Jennifer Chow donated 300 kr

  You go girl!!! 🎉

 • Dana Archer-Rosenthal Dana Archer-Rosenthal donated 200 kr

  Go Hannah! Proud to be your friend

 • Mattybanan Sandström Mattybanan Sandström donated 300 kr

  Heja dig! Heja oss!

 • Jessi Wroblewski Jessi Wroblewski donated 300 kr

  ❤️

 • Susanne Forchheimer Susanne Forchheimer donated 200 kr

  <3

 • Duda Dk Duda Dk donated 300 kr

 • Rebecka Klein Rebecka Klein donated 100 kr

  Queen <3

 • Emma Wärfman Emma Wärfman donated 100 kr

 • Jennifer Lagemyr Jennifer Lagemyr donated 100 kr

 • Hilda Dahlin Hilda Dahlin donated 300 kr

 • Sarah Dahlin klein Sarah Dahlin klein donated 300 kr

  Våra döttrar och alla barn ska få växa upp utan våld i hemmet. Växa upp utan att bli sexualiserade och våldtagna. Tillsammans ❤

 • Linnea Sonka ActionAid
  GO GO GO – hoppas allt går bra så här långt för dig med din utmaning! Vi vill skicka dig massvis med pepp och energi. Tillsammans kan vi skapa stor förändring så fortsätt kämpa!

  Viktigt: Vi har tyvärr märkt vissa tekniska problem med mejlutskicken. Om det är så att du ej mottar dagliga mejl från oss, dubbelkolla i skräpposten eller hör av dig till swc@actionaid.org med namn och befintlig mejladress så försöker vi lösa problemet så snabbt som möjligt.

  Lycka till med dagens utmaning!
 • Antonia Klein Antonia Klein donated 300 kr

  Beautiful solidarity🌎Beautiful daughter ❤️

 • Bizzy Klein Bizzy Klein donated 300 kr

  Du inspirerar mig, jag hakar på i den utsträckning jag kan 💪💪🦶

 • Linnea Sonka ActionAid
  HANNAH! Imorgon kör vi igång årets viktigaste träningsutmaning! Hoppas du är lika taggad som vi. Gör dig redo att träna tillsammans med Sara Dahlström i 14 dagar, du kommer få utmaningarna via mejl.

  Du har ju inte antagit Strong Women Challenge endast för att träna, utan framför allt för ta ställning mot mäns våld mot kvinnor. Tillsammans kan vi skapa stor förändring och varje krona du samlar in gör en enorm skillnad. Vi kommer dagligen dela med oss av insamlingstips kring hur du kan boosta din insamling. HEJA DIG!

  Dela och tagga oss gärna i inlägg du gör under din Strong Women Challenge resa @actionaidswe – låt oss fylla alla flöden med kvinnokraft under dessa 14 dagar. Tack för att du är med oss!

  Energi och kärlek från ActionAid
 • Linnea Sonka ActionAid
  Fantastiskt Hannah att du valt att anta den viktiga utmaningen Strong Women Challenge! Alla kvinnor har rätt att bestämma över sin egen kropp, men för miljontals kvinnor världen över ser verkligheten tyvärr annorlunda ut. Varje dag våldtar, trakasserar och mördar män kvinnor. Det räcker nu!

  Tillsammans kan vi skapa varaktig förändring. Så vi vill redan nu skicka pepp, energi och ett lycka till med utmaningen. Du kommer få din första träningsvideo den 1 september - så ha tålamod tills dess. Börja redan nu uppmuntra nära och kära att bidra till din insamling. Eller varför inte peppa en kompis att också anta utmaningen.

  Heja heja heja dig!!

  Vänligen
  Linnéa på ActionAid