Jag vill starta en insamling för att stödja flickors och kvinnors rättigheter i hela världen. Därför antar jag en träningsutmaning i tio dagar. Snälla, stöd mig med en gåva som går till actionaid. Tillsammans kan vi hjälpas åt att förändra i världen ❣

Recent activity

 • Linnea Sonka ActionAid
  Heja dig Ibo! Grymt jobbat så här långt. Tänk vilken skillnad du är med och skapar. Vi skickar dig pepp och energi inför en ny vecka fylld utav nya möjligheter! Fortsätt kämpa med din insamling - varje krona gör skillnad.
  Tillsammans tar vi ställning för kvinnor och flickors rättigheter!
  Bästa hälsningar
  Linnéa på ActionAid
 • Anonymous User Anonymous User Donated 300 kr

 • Riim Said ActionAid
  Hej Ibo,

  Så grymt att du har antagit utmaningen och är med oss i kampen för kvinnors rättigheter. Vi vill skicka dig en stor boost av energi och pepp! Fantastiskt att du redan samlat in 700 kr, detta kommer bidra till stor förändring. Du har satt upp målet 2000 kr. Om du lyckas med detta kan det leda till att 12 kvinnor får utbildning i ledarskap vilket stärker deras självförtroende och möjlighet att ta sig ut ur fattigdom. Det kan också leda till att 4 kvinnor blir utbildade till barnmorskor. Ett livsviktigt uppdrag då det varje dag dör 800 kvinnor i mödradödlighet. Du är fantastisk och tillsammans är vi starka - fortsätt kämpa! Du har 11 dagar kvar att göra skillnad!

  Kolla in våra insamlingstips på länken: https://www.actionaid.se/strongwomenchallenge/insa...

  Bästa hälsningar
  Riim på ActionAid

 • Louise ActionAid
  Hej Ibo! Tack för din fråga och beklagar sen återkoppling. Det går att ändra sitt slutdatum under "redigera insamling" när du är inloggad! Hojta om du behöver hjälp med detta :) Stort tack för att tränar och gör skillnad med oss!
 • Anonymous User Anonymous User Donated 300 kr

  Kör hårt! Allt för ActionAid ❤

 • Ibo Schupp-Jonasson Ibo Schupp-Jonasson
  Hej, Ibo här. Det blev fel med dagarna. Kan inte ha bara 5 dagar kvar när jag är med dag 2......;) Går det att ändra?

 • Louise ActionAid
  Stort tack för att du gått med i Strong Women Challenge! Genom din insamling stärker du kvinnor som varje dag outtröttligt kämpar för sina rättigheter. Tillsammans är vi starka!
 • Anonymous User Anonymous User Donated 100 kr

  Fått denna summa som stöd av en kompis

 • Anonymous User Anonymous User Donated 300 kr