Strong Women Challenge - för fler bybarnmorskor

Donate
Created By:
Therese Asplund
Collecting for:
10-dagars träningsutmaning

Strong Women Challenge - för fler bybarnmorskor

It's the little things citizens do. That's what will make the difference.
Wangari Maathai

Även om vi på flera håll i världen har gjort framsteg är ändå mödra- samt spädbarnsdödligheten oacceptabelt hög. Därför antar jag utmaningen i Strong Women Challenge, och hoppas du vill göra detsamma!

För att bygga styrka, är min utmaning är att utöva 10 minuter meditation varje dag i 10 dagar. Vilken är din utmaning? Samtidigt bidrar jag med det jag kan till denna insamling. De insamlade pengarna går till ActionAids arbete med att utbilda bybarnmorskor. En bybarnmorska kostar 525 kr. Hur många kan vi bidra till?? Mitt mål är satt till blygsamma 5 stycken nyutbildade barnmorskor vars arbete räddar liv på både mammor och barn.

#strongwomenchallenge 10-24 oktober

Bilderna är hämtade från
Häggström, Mikael (2014). "Medical gallery of Mikael Häggström 2014". WikiJournal of Medicine 1 (2). DOI:10.15347/wjm/2014.008. ISSN 2002-4436. Based on Hogan et al, Maternal mortality for 181 countries, 1980–2008: a systematic analysis of progress towards Millennium Development Goal 5. The Lancet

Infant mortality by Population Reference Bureau
Donate

400 kr
Collected

15% 2,625 kr

2
Donations

0
Days left

Recent activity

 • Riim Said ActionAid
  Hej Therese,
  Så grymt att du har antagit utmaningen och är med oss i kampen för kvinnors rättigheter. Vi vill skicka dig en stor boost av energi och pepp! Fantastiskt att du redan samlat in 400 kr, detta kommer bidra till stor förändring. Du har satt upp målet 2625 kr. Om du lyckas med detta kan det leda till att 15 kvinnor får utbildning i ledarskap vilket stärker deras självförtroende och möjlighet att ta sig ut ur fattigdom. Det kan också leda till att 5 kvinnor blir utbildade till barnmorskor. Ett livsviktigt uppdrag då det varje dag dör 800 kvinnor i mödradödlighet. Du är fantastisk och tillsammans är vi starka - fortsätt kämpa! Du har 8 dagar kvar att göra skillnad! HEJA HEJA HEJA!

  Kolla in våra insamlingstips på länken: https://www.actionaid.se/strongwomenchallenge/insa...

  Bästa hälsningar
  Riim på ActionAid

 • Kerstin Hedlund Kerstin Hedlund Donated 100 kr

  Therese Asplund Therese Asplund: Tack för gåvan bästa Kerstin! Tillsammans är vi starka !

  Kram,
  Therese
 • Therese Asplund Therese Asplund Donated 300 kr