Created By:
Lina Johansson
Collecting for:
10-dagars träningsutmaning
För att orka kämpa för kvinnors rättigheter måste jag ha en stark kropp, därför antar jag ActionAids "Strong Women Challenge" där jag i tio dagar kommer utföra de övningar som skickas till mig! Samtidigt vill jag samla in pengar till kvinnor världen över för att stärka dem i deras arbete för sina rättigheter. Starta en egen insamling med din egen utmaning och/eller skänk pengar genom min insamling. Varje krona gör mig och kvinnor världen över lite starkare!
Donate

900 kr
Collected

18% 5,000 kr

3
Donations

0
Days left

Recent activity

 • Riim Said ActionAid
  Hej Lina, wow vad du är grym! Varenda krona gör skillnad 💪❤️ Skickar dig massa pepp inför helgen! Tillsammans är vi starka och gör skillnad för kvinnors och flickors rättigheter! 100 kr till och en överasskning väntar;)

  Bästa hälsningar,
  Riim på actionaid
 • Magnus Johansson Magnus Johansson Donated 500 kr

  Vi vill gärna skänka pengar till ett viktigt ändamål. Heja Heja.

 • Riim Said ActionAid
  Hej Lina,

  Så grymt att du har antagit utmaningen och är med oss i kampen för kvinnors rättigheter. Vi vill skicka dig en stor boost av energi och pepp! Fantastiskt att du redan samlat in 400 kr, detta kommer bidra till stor förändring. Du har satt upp ett mål på 3000kr! Om du skulle lyckas samla in 3000: - skulle det leda till att kvinnor vi samverkar med kan fortsätta organisera sig i kampen för ett jämställt samhälle. Det skulle också kunna leda till att 6 kvinnor blir utbildade till barnmorskor. Ett livsviktigt uppdrag då det varje dag dör 800 kvinnor i mödradödlighet.
  Du är fantastisk och tillsammans är vi starka - fortsätt kämpa! Du har 15 dagar kvar att göra skillnad! HEJA HEJA HEJA!

  Kolla in våra insamlingstips på länken: https://www.actionaid.se/strongwomenchallenge/insa...

  Bästa hälsningar
  Riim på ActionAid

 • Frida Holmgren Frida Holmgren Donated 300 kr

  Kör hårt!!

 • Lina Johansson Lina Johansson Donated 100 kr