Created By:
Jessica Bergendahl
Collecting for:
10-dagars träningsutmaning
Var tredje kvinna i världen har utsatts för våld och var tionde flicka i världen för sexuellt våld. Det är inte acceptabelt.

I 18 länder besitter män bestämmanderätt över sin fru. Det är 18 länder för mycket.

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. Med Strong Women Challenge kan vi tillsammans möjliggöra för förändring.

Jag har valt att vara del av ActionAids insamling genom att under 10 dagar anta en träningsutmaning. Det kommer säkerligen vara utanför min comfort zone & inte alls de saker jag är van att träna. Under tiden vill jag uppmuntra er att följa med & stötta min viktiga insamling för kvinnors och flickors rättigheter runt om i världen.

Varje krona jag samlar in går till ActionAids viktiga arbete för långsiktig och konkret förändring

Recent activity

 • Patrik Wulff Patrik Wulff Donated 150 kr

 • Riim Said ActionAid
  Hej Jessica, wow vad du är grym! Varenda krona gör skillnad 💪❤️ Skickar dig massa pepp inför helgen! Tillsammans är vi starka och gör skillnad för kvinnors och flickors rättigheter!

  Bästa hälsningar,
  Riim på ActionAid
 • Linnea Sonka ActionAid
  Heja dig Jessica! Grymt jobbat så här långt. Tänk vilken skillnad du är med och skapar. Vi skickar dig pepp och energi inför en ny vecka fylld utav nya möjligheter! Fortsätt kämpa med din insamling - varje krona gör skillnad.
  Tillsammans tar vi ställning för kvinnor och flickors rättigheter!
  Bästa hälsningar
  Linnéa på ActionAid
 • Riim Said ActionAid
  Hej Jessica,
  Så grymt att du har antagit utmaningen och är med oss i kampen för kvinnors rättigheter. Vi vill skicka dig en stor boost av energi och pepp! Fantastiskt att du redan samlat in 100 kr, detta kommer bidra till stor förändring. Du hade satt upp ett mål på 3000 kr vilket vi tror starkt på att du kan nå! Om du skulle lyckas samla in 3000: - skulle det leda till att kvinnor vi samverkar med kan fortsätta organisera sig i kampen för ett jämställt samhälle. Det skulle också kunna leda till att 6 kvinnor blir utbildade till barnmorskor. Ett livsviktigt uppdrag då det varje dag dör 800 kvinnor i mödradödlighet. Det skulle också kunna Leda till att 9 flickor får möjlighet att gå i skolan under ett helt år, idag är det hela 130 miljoner flickor som nekas den rätten. Du är fantastisk och tillsammans är vi starka - fortsätt kämpa! Du har 25 dagar kvar att göra skillnad! HEJA HEJA HEJA!

  Kolla in våra insamlingstips på länken: https://www.actionaid.se/strongwomenchallenge/insa...

  Bästa hälsningar
  Riim på ActionAid

 • Louise ActionAid
  Hej Jessica! Tack för att du gått med i Strong Women Challenge och vill förändra världen tillsammans med oss! Genom din insamling stärker du kvinnor som varje dag outtröttligt kämpar för sina rättigheter. Du är grym!
 • Jessica Bergendahl Jessica Bergendahl Donated 100 kr