Created By:
Katie Haidar
Collecting for:
10-dagars trÀningsutmaning
Jag deltar i strong women challange för att göra skillnad ( i mitt liv och andra mÀnniskors liv).
En av tre kvinnor i vĂ€rlden utsatts för vĂ„ld under sin livstid. Över 200 miljoner kvinnor och flickor Ă€r könsstympade idag och mer Ă€n 15 miljoner flickor gifts bort varje Ă„r innan de har fyllt 18. Detta Ă€r occeptabelt! Men tillsammans kan vi göra skillnad! Genom att skĂ€nka en liten slant kan vi förbĂ€ttra situationen för andra kvinnor och flickor som har det sĂ€mre. Förutom det har man möjlighet att stĂ€rka sig sjĂ€lv fysiskt och mentalt genom att anta utmaningenâœŒđŸ»DĂ€rför uppmanar jag er att anta denna utmaning och dela den till andra!
Donate

100 kr
Collected

5% 2,000 kr

2
Donations

0
Days left

Recent activity

 • Riim Said ActionAid
  Hej Katie, wow vad du Ă€r grym! Varenda krona gör skillnad đŸ’Ș❀ Skickar dig massa pepp inför helgen! Tillsammans Ă€r vi starka och gör skillnad för kvinnors och flickors rĂ€ttigheter!

  BÀsta hÀlsningar,
  Riim pÄ ActionAid
 • Linnea Sonka ActionAid
  Heja dig Katie! Grymt jobbat sÄ hÀr lÄngt. TÀnk vilken skillnad du Àr med och skapar. Vi skickar dig pepp och energi inför en ny vecka fylld utav nya möjligheter! FortsÀtt kÀmpa med din insamling - varje krona gör skillnad.
  Tillsammans tar vi stÀllning för kvinnor och flickors rÀttigheter!
  GO GO GO GO GO GO GO :)
  Linnéa pÄ ActionAid
 • Anonymous User Anonymous User Donated 50 kr

 • Anonymous User Anonymous User Donated 50 kr

 • Riim Said ActionAid
  Hej Katie,

  SÄ grymt att du har antagit utmaningen och Àr med oss i kampen för kvinnors rÀttigheter. Vi vill skicka dig en stor boost av energi och pepp! Detta kommer bidra till en stor förÀndring! Du har satt upp ett mÄl pÄ 2000 kr vilket vi starkt tror att du kan uppnÄ! Om du skulle lyckas samla in 2000: - skulle det leda till att kvinnor vi samverkar med kan fortsÀtta organisera sig i kampen för ett jÀmstÀllt samhÀlle. Det skulle ocksÄ kunna leda till att 4 kvinnor blir utbildade till barnmorskor. Ett livsviktigt uppdrag dÄ det varje dag dör 800 kvinnor i mödradödlighet. Du Àr fantastisk och tillsammans Àr vi starka - fortsÀtt kÀmpa! Du har 24 dagar kvar att göra skillnad!

  HEJA HEJA HEJA!

  Kolla in vÄra insamlingstips pÄ lÀnken: https://www.actionaid.se/strongwomenchallenge/insa...

  BÀsta hÀlsningar
  Riim pÄ ActionAid

 • Louise ActionAid
  Heja dig Katie! Vi Àr sÄ glada att du valt att engagera dig för kvinnors rÀttigheter genom Strong Women Challenge! Stort tack och lycka till med din insamling, tillsammans Àr vi starka!