Fridas strong women squad fundraiser

Ge en gåva
Skapad av:
Frida Bref
Medlem av lag:
Fridas strong women squad
Deltar i:
Strong Women Challenge 2020
Samlar in till:
14-dagars träningsutmaning

Fridas strong women squad fundraiser

35 procent av alla kvinnor i världen utsätts för våld och var femte kvinna kommer någon gång att utsättas för våldtäkt. Detta måste få ett stopp!
Därför har jag valt att anta den viktiga träningsutmaningen Strong Women Challenge. På så sätt tar jag ställning tillsammans med ActionAid och tusentals kvinnorättskämpar världen över för att bekämpa mäns våld mot kvinnor. Var med i kampen du också, bidra med en gåva till min insamling!

Ge en gåva
3 500 kr
70%
0 Dagar kvar

Frida Bref donerat 200 kr

Senaste aktivitet

 • Linnea Sonka ActionAid
  Nu är det inte många dagar kvar av din utmaning, grymt jobbat så här långt! Ditt deltagande i Strong Women Challenge bidrar till att vi kan växla upp vårt arbete mot mäns våld mot kvinnor världen över. Några av de saker du är med och bidrar till är att:

  - Vi kan starta fler lokala kvinnogrupper. Dessa grupper möjliggör att kvinnor enklare kan mobilisera sig och stå upp för sina rättigheter tillsammans.
  - Vi kan stötta fler kvinnor genom rättsliga processer.
  - Vi kan växla upp vårt arbete med att påverka politiskaledare till att ta sitt ansvar. Följs de lagar som finns, hur arbetar man förebyggande och behövs det adderas lagar?
  - Vi kan fortsatt bidra med samtalsstöd och bygga upp trygghetsboenden för kvinnor som behövt fly sin situation.
  - Vi kan utbilda fler män och pojkar om mäns våld mot kvinnor och fortsätta arbeta med attitydförändringar.

  Som du vet är det 1 av 3 kvinnor som utsätts för våld under sin livstid. Detta måste få ett stopp! Därför kämpar ActionAid med kvinnor, för kvinnor. Det är en fråga om rättvisa och en kamp för livet som pågår varje dag. Tack för att du är med oss i kampen. Fortsätt pusha för din insamling in i det sista, för varje krona gör skillnad!
  GO GO GO – Tillsammans är vi starka!

  Vänligen
  Linnéa Sonka
  ActionAid
 • Anonym användare Anonym användare donerat 300 kr

 • Anna Maria Johansson Anna Maria Johansson donerat 300 kr

 • Nina Sköld Nina Sköld donerat 100 kr

 • Hans B Hans B donerat 500 kr

 • Annamaria Nadi Annamaria Nadi donerat 500 kr

  Metoo

  Frida Bref Frida Bref: ❤️
 • Linnea Sonka ActionAid
  GO GO GO – hoppas allt går bra så här långt för dig och laget Fridas strong women squad med utmaning! Vi vill skicka er massvis med pepp och energi. Tillsammans kan vi skapa stor förändring så fortsätt kämpa på!

  Viktigt: Vi har tyvärr märkt vissa tekniska problem med mejlutskicken. Om det är så att du ej mottar dagliga mejl från oss, dubbelkolla i skräpposten eller hör av dig till swc@actionaid.org med namn och befintlig mejladress så försöker vi lösa problemet så snabbt som möjligt.

  Lycka till med dagens utmaning
  Vänligen
  ActionAid
 • Maja-lina Slottner Maja-lina Slottner donerat 200 kr

  Inom förskola och skola kan vi våga vara raka, det kan alla våga vara. Om vi tror att någon är utsatt för våld, så fråga just det, utan omsvep. Inte "hur har du det hemma?" Utan, jag tror att du är utsatt för våld, är det så?"

  Frida Bref Frida Bref: Starkt budskap.
  Jag ska öva på att våga vara mer rak!
 • Emma Morin Emma Morin donerat 300 kr

  Kämpa på!

  Frida Bref Frida Bref: Jag lovar ❤️
 • Marcus W Marcus W donerat 100 kr

  Lycka till!

  Frida Bref Frida Bref: Tack!
 • Ylva Oudin Ylva Oudin donerat 300 kr

 • Linnea Sonka ActionAid
  FRIDA och Fridas Strong Women Squad! Imorgon kör vi igång årets viktigaste träningsutmaning! Hoppas ni är lika taggad som vi. Gör er redo att träna tillsammans med Sara Dahlström i 14 dagar, alla deltagare i laget kommer dagligen få utmaningarna skickade per mejl.

  Ni har ju inte antagit Strong Women Challenge endast för att träna, utan framför allt för ta ställning mot mäns våld mot kvinnor. Tillsammans kan vi skapa stor förändring och varje krona ni samlar in kommer göra en enorm skillnad. Vi kommer dagligen dela med oss av insamlingstips kring hur ni kan boosta er insamling.

  Dela och tagga oss gärna i inlägg ni gör under er Strong Women Challenge resa @actionaidswe – låt oss fylla alla flöden med kvinnokraft under dessa 14 dagar. Tack för att ni är med oss!

  Energi och kärlek från ActionAid
 • Sara Bref Sara Bref donerat 200 kr

  Min starka syster! <3

 • Maria Gunnarsson Maria Gunnarsson donerat 300 kr

  Kvinnor i alla länder - förena er!

 • Linnea Sonka ActionAid
  Fantastiskt Frida att du valt att anta den viktiga utmaningen Strong Women Challenge som laget Fridas strong women squad! Alla kvinnor har rätt att bestämma över sin egen kropp, men för miljontals kvinnor världen över ser verkligheten tyvärr annorlunda ut. Varje dag våldtar, trakasserar och mördar män kvinnor. Det räcker nu!

  Glöm inte att uppmuntra dina vänner som ska vara med i laget att göra följande:
  - www.strongwomenchallenge.se
  - klicka på anta utmaningen
  - scrolla längst ner
  - trycka på laget "Fridas strong women squad"
  - tryck på "Gå med i laget".
  - De följer sedan stegen som kommer. Efter detta är de en deltagare i laget och kommer få mejl dagligen från ActionAid.

  Tillsammans kan vi skapa varaktig förändring. Så vi vill redan nu skicka pepp, energi och ett lycka till med er utmaning. Ni kommer få er första träningsvideo den 1 september - så ha tålamod tills dess. Börja redan nu uppmuntra nära och kära att bidra till er insamling. Eller varför inte peppa fler kompisar att joina ert lag!

  Heja heja heja er!!
  Vänligen
  Linnéa Sonka på ActionAid

 • Malin Hällgren Malin Hällgren donerat 200 kr

 • Frida Bref Frida Bref donerat 200 kr

  Nu kör vi!