The Mighty Nine mot mäns våld mot kvinnor

Ge en gåva
Skapad av:
Bim
Medlem av lag:
The Mighty Nine
Deltar i:
Strong Women Challenge 2020
Samlar in till:
14-dagars träningsutmaning

The Mighty Nine mot mäns våld mot kvinnor

35 procent av alla kvinnor i världen utsätts för våld och var femte kvinna kommer någon gång att utsättas för våldtäkt. Detta måste få ett stopp!
Därför har jag, vänner och bekanta valt att anta den viktiga träningsutmaningen Strong Women Challenge. På så sätt tar vi ställning tillsammans med ActionAid och tusentals kvinnorättskämpar världen över för att bekämpa mäns våld mot kvinnor. Var med i kampen du också, bidra med en gåva till vår insamling!

Ge en gåva
2 759 kr
55%
0 Dagar kvar

Senaste aktivitet

 • Linnea Sonka ActionAid
  Än finns det tid kvar! Kampen mot mäns våld mot kvinnor pågår varje dag. Du kan fortsätta samla in viktiga medel via din insamling trots att utmaningen är över. Ditt bidrag kommer göra stor skillnad och ActionAid kan jobba ännu hårdare mot mäns våkd mot kvinnor.

  Det finns också möjlighet att vinna fina priser från samarbetspartners. Exempelvis ett presentkort hos Stronger på ett värde av 1000:-, en snygg Strong Women Challenge t-shirt och konst skapad av Jessica Hallbäck. Läs mer om det här: https://strongwomenchallenge.se/utmaningen/vinn-priser/

  Bästa insamlings tipset är att kontakta nära och kära med ett privat meddelande där du berättar om ditt viktiga engagemang, länkar till din insamling och uppmanar dem bidra!

  Go go go – Tillsammanas utgör vi en kraft för förändring. Tillsammans står vi upp för rättvisa! Kom igen nu!
 • Linnea Sonka ActionAid
  Nu är det inte många dagar kvar av din utmaning, grymt jobbat så här långt! Ditt deltagande i Strong Women Challenge bidrar till att vi kan växla upp vårt arbete mot mäns våld mot kvinnor världen över. Några av de saker du är med och bidrar till är att:

  - Vi kan starta fler lokala kvinnogrupper. Dessa grupper möjliggör att kvinnor enklare kan mobilisera sig och stå upp för sina rättigheter tillsammans.
  - Vi kan stötta fler kvinnor genom rättsliga processer.
  - Vi kan växla upp vårt arbete med att påverka politiskaledare till att ta sitt ansvar. Följs de lagar som finns, hur arbetar man förebyggande och behövs det adderas lagar?
  - Vi kan fortsatt bidra med samtalsstöd och bygga upp trygghetsboenden för kvinnor som behövt fly sin situation.
  - Vi kan utbilda fler män och pojkar om mäns våld mot kvinnor och fortsätta arbeta med attitydförändringar.

  Som du vet är det 1 av 3 kvinnor som utsätts för våld under sin livstid. Detta måste få ett stopp! Därför kämpar ActionAid med kvinnor, för kvinnor. Det är en fråga om rättvisa och en kamp för livet som pågår varje dag. Tack för att du är med oss i kampen. Fortsätt pusha för din insamling in i det sista, för varje krona gör skillnad!
  GO GO GO – Tillsammans är vi starka!

  Vänligen
  Linnéa Sonka
  ActionAid
 • Linnea Sonka ActionAid
  GO GO GO – hoppas allt går bra så här långt för dig och laget The Mighty Nine med utmaning! Vi vill skicka er massvis med pepp och energi. Tillsammans kan vi skapa stor förändring så fortsätt kämpa på!

  Viktigt: Vi har tyvärr märkt vissa tekniska problem med mejlutskicken. Om det är så att du ej mottar dagliga mejl från oss, dubbelkolla i skräpposten eller hör av dig till swc@actionaid.org med namn och befintlig mejladress så försöker vi lösa problemet så snabbt som möjligt.

  Lycka till med dagens utmaning
  Vänligen
  ActionAid
 • Linnea Sonka ActionAid
  Bim och The Mighty Nine! Imorgon kör vi igång årets viktigaste träningsutmaning! Hoppas ni är lika taggad som vi. Gör er redo att träna tillsammans med Sara Dahlström i 14 dagar, alla deltagare i laget kommer dagligen få utmaningarna skickade per mejl.

  Ni har ju inte antagit Strong Women Challenge endast för att träna, utan framför allt för ta ställning mot mäns våld mot kvinnor. Tillsammans kan vi skapa stor förändring och varje krona ni samlar in kommer göra en enorm skillnad. Vi kommer dagligen dela med oss av insamlingstips kring hur ni kan boosta er insamling.

  Dela och tagga oss gärna i inlägg ni gör under er Strong Women Challenge resa @actionaidswe – låt oss fylla alla flöden med kvinnokraft under dessa 14 dagar. Tack för att ni är med oss!

  Energi och kärlek från ActionAid

 • Ida Höstedt Ida Höstedt donerat 100 kr

 • Mai Schär Mai Schär donerat 500 kr

  Mammas födelsedagspresent

 • Daniel Hrynczenko Daniel Hrynczenko donerat 100 kr

  Hoppy birfday!

 • Anonym användare Anonym användare donerat 100 kr

 • Anonym användare Anonym användare donerat 500 kr

 • Erik Alm Erik Alm donerat 1 000 kr

  Heja heja!

 • Martin Segerlund Martin Segerlund donerat 50 kr

  Bra syfte, bra mål! Keep it up!

 • Linnea Sonka ActionAid
  Fantastiskt Bim att du valt att anta den viktiga utmaningen Strong Women Challenge som laget The Mighty Nine! Alla kvinnor har rätt att bestämma över sin egen kropp, men för miljontals kvinnor världen över ser verkligheten tyvärr annorlunda ut. Varje dag våldtar, trakasserar och mördar män kvinnor. Det räcker nu!

  Glöm inte att uppmuntra dina vänner som ska vara med i laget att gå in på
  - www.strongwomenchallenge.se
  - klicka på anta utmaningen
  - scrolla längst ner
  - trycka på laget "The Mighty Nine"
  - tryck på "Gå med i laget".
  - De följer sedan stegen som kommer. Efter detta är de en deltagare i laget och kommer få mejl dagligen från ActionAid.

  Tillsammans kan vi skapa varaktig förändring. Så vi vill redan nu skicka pepp, energi och ett lycka till med utmaningen. Du kommer få din första träningsvideo den 1 september - så ha tålamod tills dess. Börja redan nu uppmuntra nära och kära att bidra till din insamling. Eller varför inte peppa en kompis att också anta utmaningen.

  Heja heja heja dig!!
 • Anonym användare Anonym användare donerat 409 kr